fbpx

Esküvő és Jegyesfotózás

Az életet igazán csak akkor élvezhetjük, ha van akivel az élvezetet megoszthatjuk
Jegyesfotózás

Minden a jegyesfotózásról

Az elmúlt időszakban a jegyes- és párfotózás egyre népszerűbbé vált hazánkban és Európában egyaránt.
Ha érdekel, hogy miért is érdemes eljönnötök jegyesfotózásra, milyen előnyei vannak, és szeretnél a fotózással kapcsolatban kapni pár tippet, akkor kattints!

Mi az a jegyesfotózás?

A jegyesfotózás vagy párfotózás az elmúlt években egyre népszerűbbé vált. A mai világban már nem számít luxusnak egy fotózás, és pár csodás, közös képnek midig van helye a kapcsolatban. Egy ilyen páros fotózás minden esetben jó hangulatban telik, rengeteg nevetéssel, beszélgetéssel, egybekötve egy kis kávézással, borozással vagy akár egy kellemes pinikkel.

Miért érdemes jegyesfotózásra jönnötök?

Amellett, hogy gyönyörű képek készülnek rólatok, amit akár kitehettek a falra, csináltathattok belőle kulcstartót vagy hűtőmágnest, remek bemelegítés a közelgő esküvői kreatív fotózásra.
A jegyesfotózáson készült képek rákerülhetnek az esküvői meghívóra, felkerülhetnek az esküvői honlapotokra, de akár használhatjátok a lagzin asztaldíszként is. A jegyesfotózás alkalmával készült képeket akár a vacsora előtt egy slideshow keretein belül le is tudjátok vetíteni a násznépnek.
Egy ilyen fotózás alkalmával tapasztalatot szereztek, így ha izgulósak vagytok, esetleg kicsit nehezebben oldódtok, ez egy nagyon jó megoldás, hogy az kreatív fotózás alkalmával már sokkal stresszmentesebb, felszabadultabb képek készülhessenek rólatok.
A fotózás alatt megismerjük egymást, összeszokunk, így a nagy napon már minden sokkal gördülékenyebben fog menni.

 

Tippek jegyesfotózáshoz

Hozzám a kültéri helyszínek álnak közelebb, hiszen itt sokkal változatosabb képek készülhetnek, gyönyörűek a fények, és a háttér minden esetben különleges hangulatot kölcsönöz a képeknek.
Érdemes a jegyesfotókat más helyszínen készíteni, mint ahol az esküvői kreatívokat képzelitek.
A helyszín választásánál csak a képzelet szab határt, akár egy kávéházban is lehet, a fontos, hogy passzoljon hozzátok és kellemesen érezzétek ott magatokat.

A fotózás időpontját bármikorra tehetjük az elképzelésetektől függően. Lehet tavasszal vagy nyáron, amikor minden zölddel, télen egy havas tájon, ősszel kellemes meleg színekkel és hulló sárga és barna levelekkel. Napszakban a késő délutáni/ esti órákat ajánlom, érdemes belecsúszni a naplementébe is.😊

Ruhaválasztás szempontjából a kényelmes öltözéket javaslom, amiben jól érzitek magatokat. A fotókon nagyon jól mutat, ha valamennyire össze vagytok öltözve. Jó választás, ha homogén színeket választoktok, amik mentesek a zavaró feliratoktól és mintáktól (ez alól kivételt képeznek a fotózáshoz passzoló feliratok, mint például az „I SAID YES”. Egy ilyen fotósorozat alkalmával akár egy-egy átöltözésre is van lehetőség, így több szettet is érdemes magatokkal hoznotok.